-->

Честит март, Panda Pals Нека се този месец с грандиозен старт на първото състезание на 2012 г. - Пролет Тема на играчите конкурс тираж!Тази цел на този конкурс е да се проектира и да представи рисунка на фона на играчите, с помощта на шаблон на играч карта. Препоръчваме ви да използвате този шаблон , тъй като той показва разположението на мястото, където Panda образ се появява на върха на играча карта и как тя ще обхваща проектирането Темата на фона трябва да бъде Springtime. Ако желаете, можете да предполагат един прост анимация за фон (например, на падане сняг на село сцена в фон зима миналата година фестивал.) За ръчно рисувани вписвания, ние предполагат, че вие първия отпечатате копие на шаблона , и след това да създадете вашия чертеж за това. Ръчно рисувани изображения, ще трябва да бъдат сканирани в компютъра си, или се превръща в цифрова картина с помощта на цифров фотоапарат, така че те могат да ни бъде изпратен по имейл. Ако използвате фотоапарата, за да направите снимка на вашия чертеж, уверете се, че тя е добре осветена и в центъра на вниманието. Ние искаме да бъдем в състояние да видите чертежа по най-добрия! Всички творби трябва да бъде изпращана към нас във формата на едно цифрово изображение (по един от следните формати: JPG, GIF, TIFF, BMP, PDF, PNG). Записите, които не са в един от тези формати ще бъдат дисквалифицирани. Има ограничение от един запис на имейл адрес (който сте използвали, когато сте създали вашата панда) на ден. Кандидатурите трябва да бъдат получени в contest@pandanda.com не по-късно от 23:59 PST, в сряда, 14 март, 2012 г. . Победителят ще бъде обявен в сряда, 21 март, в моя блог.

Награди:
Един Голямата награда ще бъде присъдена от нашата група от съдии. носител на Голямата награда ще има тяхното проектиране, се превръща в действително фон на играчите от нашите графични дизайнери, които да бъдат използвани в играта, също ще получат:


6-месечен Elite Сертификат за членство подарък
5000 Panda Power
200 Panda Gold

Наистина готино част е, че печелившият дизайн ще включва името на печеливша Panda на картата, които биха могли дори да си Panda доста известен - кой знае? Нова Card Player Контекст на победителя ще бъде на разположение по време на Великденско яйце фестивал Хънт, който започва на 30 март.

За да подадете вашата кандидатура (родител или настойник, за да ви помогне):
Прочетете и се подчиняват на правилата . Въвеждане на конкуренцията означава, че вие и вашия родител / настойник са съгласни с правилата. Пълен списък на правилата, може да се намери тук . Ако сте на възраст под 13 години, моля попитайте Вашия родител или настойник, за да ги прегледате с вас, заедно с нашия уебсайт Условия за ползване , и по-специално по отношение на използването на твърденията, които ни изпращате.
Посъветвайте се с Вашия родител или настойник на приятел си влизане contest@pandanda.com, от техните имейл адрес, те са използвали, когато сте се абонирали за Pandanda. Въведеното трябва да дойде от имейл адреса, който имаме на файл за вашия Pandanda account.You да видите какво е този имейл адрес, като влезете в страницата за управление на сметката .
Въведете думите "играч конкурс карта Рисуване" в сюжетната линия на електронна поща.
Въведете вашето име Panda в текста на имейла, например "на Panda Име: Пейдж."
Не включвайте истинското си име, къща адрес, телефонен номер или парола.
Изпрати имейл на влизане за на Pandanda да го получат не по-късно от сряда, 14 март в 23:59, Стандартно Тихоокеанско Време (PST) . Можете да изпратите един запис на сметка Pandanda на ден.
Не мога да чакам, за да видите вашите записи. Знам, че има някои много творчески пандите там в земята Pandanda! Честит рисунка! Хенри

Leave a Reply