-->

Парти

Хей моряци! Дойде ми морско настроение. Организирам малко парти с приятели на петък 13 този месец. Бих искал да ме уважите. Ще бъде много забавно. На кратко партито ще бъде както казах на 13 този месец, партито ще се проведе в къщата с игрите на дървото при гората. Ще се играят много игри. Ще е в сървър Oak. Ще се проведе сутринта от 11:30, защото вечерта ще е много пълно, а пък и сме ваканция и това нищо не ни пречи да се позабавляваме сутрин рано, рано. Разбира се елате в чат страницата на блога така ще си общуваме (pandandachat.hit.bg). До чата може да достигнете като натиснете Chat на навигационната картинка най-горе. Поканете и приятелите си на това грандиозно и щуро парти, така ще бъде дори по-забавно. Е ето и картинка за по-лесно разпознаване... А за малко да забравя, конкурсът е в разгара си, има по-малко от седмица да нарисувате и изпратите картинка за конкурса ми. Естествено, че има и награди за повече информация относно конкурса проверете страница Конкурс. До чуване! Поздрави thats!

9 comments to Парти

  • Имате ли въпроси?

  • Анонимен

    A kolko hora 6te sa na partito?

  • Нямам представа, но не вярвам да са по-малко от 5, може и повече да се съберат нямам никакво понятие на такива малки партита винаги идват малко хора, но аз си мисля, че на това няма да има толкова малко!

  • А забравих да кажа: Моля, пишете на кирилица!

  • Анонимен

    Zdraveite, shte prozvuchi malko nahalno no shte ima li nagradi na partito? Zashtoto znam che davate nagradi na tezi partita, daje edin moi priqtel beshe spechelil vednuj 12 meseca memburstvo i sega i az iskam moje li da mi dadete edno. Mnogo vi se molq iskam da imam memburstvo. Shte pravite li i drugi partita tozi mesec?

  • Виж сега Анонимен...! Значи първо да кажа моля пишете на кирилица! Повтарям това, защото сме в България, защо трябва да пишем на английски или по-точно на латиница. И така много бързо ще отговоря на въпроса ти значи, първо никога не съм давал 12 месеца мембърство на партита, давах 12 месеца мембърство само на играта с Фейсбук, е сега ако е спечелил от играта може, но пък гарантирам, че на партита не съм давал такова голямо мембърство, и сега второ съжелявам, но не мога да дам просто ей така такова мембърство ей така без повод, давам кодове много рядко и то по конкурсите или тук, таме някое парти. Дори на партитата давам злато. И също съжелявам, но ние не сме църква. И да може би ще има още едно-две партита. Благодаря за въпросите, но не задавайте толкова въпроси на веднъж при условие, че знаете какво ще кажа. Друг въпроси има ли?

  • А да пак забравих да кажа... значи дали ще има награда на партито не мога да кажа със сигурност, поради факта, че не знам колко хора ще дойдат. Ако дойдат повече от 15-20 ще се организирам и ще кажа дали ще има награда за сега не е ясно. Други въпроси?

  • Анонимен

    Здравей Датс!Ще дойда на партито ти.Мисля,че ще е много приятно.Благодаря ти,че правиш толкова хубави партита.Дори да не даваш награди пак ще си бъде приятно.Надявам се,че много хора ще дойдат.Искрени поздрави!

  • О благодаря ти анонимен 3. Благодаря ти за щедрите думи. поласкан съм. Може да дойдеш на партито, както казах канете и свои приятели така ще стане дори по-забавно. Ще снимам и ще качвам снимките в блога искате ли да сте на началната страница? Ами мисля, че всеки иска, за това канете приятелите си за да се организирам и дори да дам злато или мембърство. Много искам да си пишете имената отдолу под коментара за да знам от кого е, а не анонимен написа коментар, кой е този анонимен никой не знае! Добре друг ще пита ли нещо и моля ви на кирилица като анонимен 3. Благодаря!

Leave a Reply