-->

Ученически пакет №2

И така, днес излязоха и двата пакета, този мисля, че ще ви хареса повече, защото съдържа 2 неща, седмична програма и визитка. Така тук вече няма нужда да ходите на фотото и да си изваждате пакета, защото нищо не се лепи, но ако все пак искате да залепите визитката или седмичната програма отидете до най-близкото фото дайте им картинката на флашка, карта с памет или друго памет устройство, ако нямата пазете линковете на картинките и ги дайте те ще си ги свалят от интернет. Аз ви препоръчвам, ако не искате да ги лепите да отидете до най-близкия до вас копирен център и има дадете на памет картинката, ако нямата от интернет, консултирайте се за цената преди да поискате да ви обслужат. И така ето ги двата модула: за момчета и за момичета. Цялостния пакет, може да намерите в страницата "Училищен пакет" встрани на лентата. Но все пак, ако някой иска частите на етикетите, програмата и визитката отделно, може да се свърже с мен по скайп и ще му ги пратя: dido_ivanov_1998. От мен до скоро!

(кликнете за оригинален размер)

4 comments to Ученически пакет №2

  • Не, няма да те добавя към приятелски сайтове! Съжалявам но може да имам едвам 500 посетители но работя с PhotoSpace а нe s PhotoShop защото тя е пълна с вируси. Та тъка де, извинявай но аз преди 1 седмица влязох в официалния блогорол и мога да ти кажа че 500 за начало си е много добра бройка за мен. Не искам да се караме!! За мен сайта ми е супер, та аз едва от май месец започнах да го оправям. Да го беше видял в началото на какво приличаше. А да и един съвет, проверявай какво си писал за правописни грешки :)

  • Да знаеш, не ми пука кфи грешки прая... ако искаш ме добавяй ти губиш :DD, и да ти кажа 500 за начало са доста зле когато аз направих блога имах 500 за 2 дена каквото и да го говорим, за информация само Фотошоп няма вируси ти не си в ред с главата кфи вируси на програма, която я използват 2/3 от света щеше ли да е толкова известна ако имаше само вируси, не ми се кара с никого предложих ти помощ, ти я отказа, за информация нямам правописни грашки! А и разбрах, че си копирала от сайтове, дано да не е така, защото аз не съм мил като мечи, най-мразя да ме копират, сори че ще ти го кажа, но ако ми пипнеш съдържанието, идеите или нещо от моя сайт поне слагай кредит или ме попитай достатъчно са ме крали през последните години и толкова много съм се карал и с Илиян, и с Бобо и с Никола, но всичко м/д нас се оправи станахме добри фр с Илиян сме супер фр с Бобо сме вече фр и с Малко (Никола) той е в моя клас от тази година :D него познавам най-добре :) и така де послушай ме, не казвам, че крадеш, но ако го правиш поне не го прави от българските блогове, ние българите си мразим кражбата особено на съдържание знаеш ли кфа дебела глоба могат да те осъдят, че крадеш съдържание както моят блог си има и авторско право каквото постна каквото има в блога ми остава запечатано на данни, които са свързани с фирма, и ако кажа че са ме крали ще проверят сайта ти и понеже аз съм запечатан това, което съм поствал и качвал се вижда 99% е вероятно да спечели блогът с авторско право, ок не сме караме ако искаш дай скайп да си пишем!

  • Хмм..скайпа си не давам! Ако ти трябвам за неюо свързано с блога или Панданда ме търси на е-майл pandandanewblogbg@abv.bg не искам да се караме за глупости!!!! Главата ми си е много добре иф функционира нормално... понякога блокирва когато се ядосам :Д Но все пак може да работим заедно по нови проекти :) Размислих и блога ти ще бъде добавен в приятелски сайтове.

  • добре и аз ще добавя твоят :)

Leave a Reply