-->

Новина относно блога

Знаете ли... днес се загледах в старите публикации и най-вече коментари и се замислих, толкова много изпуснах изоставих панданда, защото не я играех вече, а и с панданда зарязах и блога, чудя се как ли ви се е сторило да не поствам 5 месеца. Сега си отворих очите разбрах, че съм грешил. Дойдоха ми няколко добри идеи, за подобряване на сайта, да възвръщам си форма, да започна пак да ми харесва, да, но освен това потребителите забравиха блога, честно си го казвам имам по 85-90 гледания на ден, това е малко за разлика от преди когато бяха над 200-220, но вече сайта не е и в официалния блогрол. Мисля, че доста мои приятели в играта зарязаха панданда, модата вече е да се играе клуб пингвин. Мислех си, понеже доста съм зациклил да ми кажете някоя идея как да подобря блога. Имам няколко идеи, но са прекалено труди и не знам дали ще мога да ги осъществя. Мислех си за флаш картинка като късметче, мисля да възвърна играта с късметчетата, дано това до някаква степен подобри посещенията в блога. В моят ум ще е като скреч карта, ще се изтрива късметчето и каквото пише там ще ви се изпълни, например: една седмица администратор на чата, един ден администратор на блога, 170 панда злато и други. Ако имате идеи пишете в секция коментари отдолу под поста, това е за сега от мен! Благодарим, че сте верни дори след толкова много време!

9 comments to Новина относно блога

  • Хм..блога е разкош, нищо не му липсва!! Съветвам те да пишеш отново на Хенри и да се върнеш в официалния блогорол! Пиши ми на Е-майла който написах в по-долната публикация и може да работим заедно по нови проекти по блоговете ни..Обаче да са различни че пак щесе изпокараме за "копиране" :Д

  • Хей рененци искаш ли да си постер в блога ми?

  • Ами бих искала, но трябва да поработя върху моя блог...Иначе правя страхотни снимки с Photospace. Основно работя с тази програма от 4 години когато ми се е налагало :)

  • Mhm ок нямаш грижи поне дай скайп за връзка ако искаш ела не те спирам щото имам 8-9 постера пише че са 7 в лентата но има 2ма които не са точно такива 9 постера имам и аз съм 1 админ а никой от тях не играе панданда вече и ми трябват постери, ако искаш може да се ореди по всяко време и да ти кажа фото спейс не мен лично не ми харесва, не се обиждай не искам да ти разколебавам умствените способности, но на мен фотошопа си ми харесва доста добър е и като гледам слагаш само надписи с фото спейс а с фотошоп можеш всичко от а до я, мое мнение! :) скайпче?

  • Разбирам те...точно заради това не искам екип. Аз съм екипа щото има нямам доверие...Много хора които имат блог за панданда ми имат зъб.. а за фото спайс-а аз си работя с нея и ми е много удобна и не е само надписи аз съм правила чудеса с нея но съм съгласна че Фото шоп-а е върха но не искам да я тегля... а за скайп renenci_h2o

  • окс мерси renenci_h2o ще те потърся утре :)

  • ами можеш ли да влезеш в панданда сега в сървър Wiwoll ?? за да може пандичките ни да станат фр :)

  • Еми първо не мога по 3 причини! 1. Пандата ми има 200 приятели, 2. Пандата ми вече не е мембър, 3. Ако не съм мембър както в случая не мога да добавям повече от 100 приятели а аз имам 200 и просто за да те добавя тряя да изгоня 100 приятели за дате приема, а и на това отгоре всичките ми приятели са над 30 ниво :) аз си ги събирам така да са над 30 ниво ти на кое си?

  • hmm амм на 20 аз имах възможност да си го вдигна ама не ми се занимаваше ;Д

Leave a Reply