-->

Въпросът на деня - Сезон 3, Игра 5, 6 и 7


Хей панди!

Вчера не можах да публикувам въпрос за това днес публикувам два. Днес ще има и бонус въпрос и въпросите стават общо три. И така радвам се да ви съобщя, че днескашните въпроси ще ви носят:
1ви въпрос - +200 точки за верен, -100 точки за грешен
2ри въпрос - +400 точки за верен, -200 точки за грешен
3ти въпрос - +700 точки за верен, -350 точки за грешен
Невероятно нали. Утре ще има томбола, която ще се изтегли след обед, ще пусна и видео. Освен томболата за сезон 3 ще има и томбола за сезон 2 и 3. Ако не сте ме разбрали томбола от сбор на точките от всички сезони до сега. За това бързо отговаряйте на въпросите. Днескашните въпроси 5,6 и 7 ще са валидни до 11:59 часа в неделя, 16 септември, изпратените коментари след 12:00 часа няма да бъдат активни. И така класацията се обновява на 2-3 часа, така че не се тревожете ако не ви се сменят веднага точките.

Отговорете като влезете в секция коментари вградена под публикацията. Напишете коментар с профил от гугъл, с име и урл адрес или дори анонимен коментар. Коментара трябва да съдържа отговорите на въпросите, имейл или скайп адрес (ако играете редовно, не е нужно да давате адрес). И така записът ви трябва да изглежда така:
Анонимен:
Отговор на 1ви въпрос - отговор
Отговор на 2ри въпрос - отговор
Отговор на 3ти въпрос - отговор
Име на пандата: admin; email: admin@admin.bg; skype: admin123
Това е само пример. Естествено заменете името на пандата и имейла или скайп адреса с вашият. И така класацията може проверите в страница "Въпросът на деня - сезон 3". Днескашните въпроси са:
1ви въпрос - На коя дата започна Фестивала на приятелството през февруари 2012 г?
2ри въпрос - Кога свършва конкурса Follow That Arrow?
3ти въпрос - Колко на брой са дрехите на thats? (може да видите от видеото)
Успех!

Leave a Reply