-->

Pandanda Point Game

Да, правилно разбрахте! Новият проект на PandandaBestBg. Преди около 2 седмици се сетих да направя нещо подобно, но исках първо да възстановя старата игра въпросът на деня.

Играта стартира на 22 септември, събота. На кратко, играта не е сложна, даже никак. Записвате се с името на пандата ви (оригиналното) след, което когато започне играта вашата панда ще бъде публикувана и оценявана с точки от потребителите. Всеки потребител, може да оценява всички панди по един път. Оценявате оценка от 1 до 6 за облекло, външен вид, подбиране на фон и други характеристики.

Играта е нещо подобно, на старичката ни игра "My Fashion Panda", но няма да си има собствен сайт, ще бъде като страница в блога. Победител е пандата с най-висока оценка. Краят на играта още не е ясен и са предвидени още подобрения и промени относно играта. Внимание! Може да се запишете в играта само веднъж от вашият компютър. Системата ще ограничи следващите ви опити! Може да се запишете по долу. Аз и екипът ми ви пожелаваме приятен престой в блога!


Leave a Reply