-->

НИВО 50

Здравейте! Много хора от вас си мислят, че да станеш на 50 ниво е трудно, ами в действителност наистина е трудно. Моята панда е създадена на 31.01.2011 година. Започнах сериозно да играя лятото на 2011 и мисля, че напълно си струваше това упорито усилие да стигна ниво 50, та така последния месец не играех заради техническите затруднения по моята панда. Един цял месец не можех да вляза в моята панда (25.02 - 25.03). Ако можех да играя до сега да съм стигнал до поне 55 ниво, но както и да е. Важното е, че чаках този ден да дойде и да напиша точно този пост. Днес ще разберем как се става на 50 ниво и как да си вземем дракон. Има една мисия с 12 части, която трябва да изпълним. При навършването на ниво 50 се изпраща мисия от Куести, която ви казва да вземете дадени прибори и предмети за жертво призоваването на самия дракон. Сега в чудни стъпки и картинки ще ви покажа как ще си вземем дракон!

  • Щом навършим ниво 50 изпълняваме първата мисия от Куести (старият, белобрад дядо). В нея пише да вземем стар свитък от Трикси, който се намира при гората.
  • Когато изпълните мисията автоматично ви се взема нова от Трикси. В не пише да вземем стар свитък от Джим. След изпълнението на парт 2 автоматично ще вземете парт 3 от Джим.
  • Третата част от мисията на дракона е да съберем всякакви скъпоценни диаманти и руди. Събираме ги навсякъде из панданда (най-вече в гористи и открити в природата месности). Събираме ги и отново ги предаваме на Джим.
  • Четвъртата част от мисията е да вземем син свитък от Стийв. При изпълнение на парт 3 автоматично се взема мисия от парт 4, и парт 4 от парт 5. Изпълнявате мисията при Стийв. Вземате новата.
  • Пето е да съберем три дънера от гората и да ги предадем на Стийв. Намираме ги и си ги вземаме. Даваме ги отново на Стийв.
  • Шестата част от мисията за дракона е да вземем празен сандък от Джим. Вземаме го и Джим ни дава мисия.
  • Взехме мисията от джим, а сега да напълним сандъка с скъпоценностите, които открихме. Предаваме празния сандък на Трикси и той ни дава същия, но пълен.
  • Осмата част, спомняте ли си Трикси от гората?! Ами взехме мисията от него когато предадохме празния сандък, а сега той ни праща отново за свитък този път от Джо. Вземаме го от Джо и даваме отново на Джо нищо трудно. В последствие взехме и деветата.
  • И така останаха броени части до крайната мисия за дракона. Деветата част е от Джо. Той ни зададе задача да му донесем 7 риби от Морето. Нали знаете къде ще свърши всичко и от къде ще получим дракона ... просто ще се досетите. И така уловихме рибките сега ги даваме на Джо.
  • Взехме и десетата част, а именно да дадем рибата на Трикси. Отиваме в гората и я даваме, продължаваме с 11 парт.
  • Ето, че дойде време за пред последния парт а именно 11-тия. Така взехме мисия от Трикси за още един свитък, но този път от магиосника Куести. Взехме свитъка от него и пак му го даваме на него.
  • Последната част от мисията. Много се вълнувате нали и аз също преди да го премина и да узная какво остава. Взехме мисия от Куести да вземем жезъл от Трикси да той да призове дракона. И така дадохме и завършихме мисията. Сега остана само да си изберем какъв дракон искаме, аз лично си избрах син, а вие ако искате си вземете сив. Избираме си кой да вземем и отиваме да призовем дракона къде ли, ами на плажа той ще дойде чак от драконовия остров
  • И така остана само да призовем дракона отиваме на плажа и намираме хиксчето на плажа. Натискаме буквата Х където се намира издълбана из плажа и дракона се появява. Всички неща, които сме събрали ще се обединят за церемонията. И какво става дракона идва. И какво виждаме, че има буквичка Q над дракона изпълняваме мисията при него и той става наш.

Видяхме как дракона идва към нас, взехме го и той идва под пандата и става ваш. Може да го използвате само когато сте мембър. След толкова много бъхтене ще успеете да карате новата си бричка само когато сте мембър, ще видим може пък Хенри да реши да можем да си купим дракон и със злато. Не знам това ще разберем по-късно, ето и последната снимка с дракона когато церемонията свърши!

И така този пост свърши, аз лично не се надявах да стигна ниво 50, но гледайте ме сега радвам се на дракона си и не спирам да мечтая за още. Не губете надежда. Нали знаете поговорката "Надеждата умира последна" дано това е правилно, защото аз днес се изумих как от полувин година всеки ден игра може и да се достигне 50 ниво. Не губете надежда знаете, че можете и вие. Колкото повече, толкова повече. Ето и снимка на Трикси, ако сте любопитни какъв е Трикси, ами виждате ли?!


2 comments to НИВО 50

Leave a Reply