-->

Въпросът на деня - Сезон 2, Игра 4


Хей панди!

Сигурно очаквахте да напиша и следващият пост. Сега на кратко правилата. Отговаряте на въпросът на деня и всяка неделя тримата играчи с най-висок резултат от точки ще се състезават за панда злато (170) и мембърство (1 месец). Всеки понеделник започва нова серия игра, в която всички са с нулирани точки, за да е честно спрямо новите играчи. В края на играта ще се събират точките от предишните игри и ще се оформи общ резултат за всяка панда индивидуално. Отново трите панди с най-много точки от всички игри ще участват за томбола, която ще донесе на един от тях мембърство (6 месеца).

Всеки въпрос си има точки. Днескашният въпрос ще ви донесе 3 точки, ако отговорите вярно, но ако сгрешите вие ще изгубите 3 т. Гадно нали! Направих така, защото има нови потребители, които знаят, но са сварили играта по-късно и сега колкото и да се мъчат не могат да достигнат върха. Това ще даде стимул на новите и дори може да ги изстреля на върха или да ги запрати на дъното. Ако някой получи под 0 точки (пример: имали сте 2 точки, играли сте днескашния въпрос и сте изгубили .) ще бъде премахната от играта на седмицата. Всеки понеделник започва нова серия така, че дори пандите изгорели от игра ще могат да започнат отново.

Въпросите винаги са относно панданда. Може да отговаряте като влезете секция коментари вградена под публикацията. Напишете коментар (може и анонимен), напишете името на пандата си и някакъв имейл или скайп адрес за връзка. Ако сте редовен участник и ви има в класацията не е нужно да пишете имейли или скайпове. Внимание! Вашият отговор няма да се публикува до началото на следващата игра (5). И така днескашният въпрос на деня е:

Кои бяха наградите от фестивала на приятелството?

Временната класация може да намерите в страница "Въпросът на деня" и в изскачащите прозорци из сайта. Аз и екипът ви пожелаваме успех!

1 comment to Въпросът на деня - Сезон 2, Игра 4

  • Наградите от фестивала на приятелството бяха:
    1)Шапка с прожина и сърце;
    2)Блузки с надписи "I love PD" (бяла и лилава);
    3)Светещи червени очила под формата на сърца;
    4)Столови с формата на сърца (червен и лилав);
    5)Букет с цветя;
    pandi992;

Leave a Reply