-->

Въпросът на деня - Сезон 2, Игра 5


Хей потребители!

Отново въпросът дойде. Ето и правилата на бързичко. Всички отговаряте на въпроси. Всеки въпрос ви дава или при грешен отговор взема точки. Тази събота ще е първата томбола. Трите панди с най-висок резултат от точки ще играят за томбола, която ще донесе на един от тях 170 панда злато и 1 месец мембърство. Не се отказвайте всеки може да спечели и загуби. В неделя ще има въпрос, който ще даде старта на новия сезон в играта. С него ще има уникален въпрос, който ще им послужи като бонус точки към следващо сезонната игра. В понеделник всички потребители ще започнат с 0 точки, за да е по честно спрямо новите играчи. В другата събота ще е бонус въпросът, който ще е рис печели, риск губи. Може да спечелите може и да изгубите всичко! В другата неделя всички точки събрани до момента от всички потребители се групират и трите панди с най-добър резултат ще играят за 6 месечно мембърство.
Как да отговаряте на въпроси? Лесно влезте в секция коментари вградена под публикацията и напишете коментар (може и анонимен). В него напишете отговора на въпроса, след което сложете връзка (имейл или скайп) и името на вашата панда. Днескашният въпрос ще донесе за правилен отговор +5 точки и за грешен -3 точки. 

Временната класация може да намерите в страница "Въпросът на деня" и на изкачащите прозорци из сайта. Не забравяйте да харесате фейсбук страницата ни много лесно с новия лесен бутон в страни. Внимание! Вашите коментари няма да се публикуват поради конфликт на интереси! Таз дневният въпрос на деня е:

От кога започва и свършва летният фестивал през 2012 година?
Аз и екипът ми ви пожелаваме успех!

1 comment to Въпросът на деня - Сезон 2, Игра 5

Leave a Reply