-->

Въпросът на деня - Сезон 3, Игра 1


Здравейте играчи!

Днес официално започва първата игра от новия сезон и всеки би могъл да спечели. Първо най-хубавото нещо - наградите. Този сезон те са ваш избор. Победителят от томболата на 16 септември, неделя е негов избор между - 510 панда злато или 1 месец мембърство.

Отговаряте на въпроси печелите точки или губите според това как сте отговорили. Всеки въпрос си има точки. Таз дневния въпрос ще ви донесе сладките +10 точки за верен, и -3 точки за грешен. Ще започнем по лесен въпрос с избираеми отговори.

Как да отговаряте? Сигурно знаете, но пак ще кажа, намирате секция коментари в синьото каренце под публикацията и пишете коментар. Той трябва да съдържа вашият отговор и данните ви (име на пандата, имейл или скайп), ако сте редовен потребител не се изискват данни. Внимание! Коментарите ви няма да се публикуват, но ще се изпращат до администратора (аз).

Класацията се обновява до 24 часа. В най-лошия случай точките ще ви се актуализират до началото на следващия въпрос. Временната класация и повече за играта може да намерите на страница "Въпросът на деня - Сезон 3" и на изскачащите прозорци из сайта.

Новите въпроси ще се публикуват всеки ден по обед. И така таз дневния въпрос е:

Как се казва човекът, който се грижи за спазването на реда и спокойствието в панданда?
а) Фермер Нед
б) Хенри
в) Шериф Стийл
г) Маги

От мен и екипът ми, успех!

1 comment to Въпросът на деня - Сезон 3, Игра 1

Leave a Reply