-->

Въпросът на деня - Нов 3 сезон


Хей!

Благодарим ви, че играете игрите ни и се забавлявате заедно с нас. Както заглавието казва идва новият сезон на играта и този ще е доста по вълнуващ.

Правила:
Играете, печелите точки и при верен отговор печелите точки, при грешен губите. Всеки въпрос ще бъде обявяван колко точки дава и взема в зависимост от отговора. Въпросите са за панданда и са трудно намеряеми в интернет.

Награди:
Те са най-любимата ми част. Този сезон искам да ви изненадам като ви кажа, че наградата зависи от вас. Имате избор между 2 награди, коя ли ще изберете? Избор между:
  1. Панда злато - 510.
  2. Едномесечно мембършип членство.

Как да отговарям:
Отговарянето на въпросите става като под всяка публикация на въпроса отговорите на коментар. Коментарите няма да се публикуват за да не се виждат от всеки. Те ще се изпращат до мен и аз ще ви записвам според отговора кой колко точки има в класацията на страницата в страничната лента. В коментара напишете отговора си, както и вашите данни (име на пандата ви, имейл или скайп адрес), ако сте редовен потребител и ви има в класацията няма нужда да пишете данни. Актуализирането на точките става до 24 часа. В най-лошия случай вашите точки ще се обновят до началото на новия въпрос.

Томболата:
Тя ще се състои на 26 септември, неделя заедно с крайната томбола, която ще ви донесе 6 месечно мембършип членство. Часът на томболата не е известен.

Кога да очакваме въпрос:
Въпросите може да очаквате по обяд всеки ден. Новото в играта е, че вече може да отговаряте на въпроси дори и на нашата фейсбук страница.

Това са опътванията за новия сезон, утре очаквайте нов въпрос с много по-надути точки. Забавлявайте се и надуйте купона до макс на нашият рожден ден днес!

1 comment to Въпросът на деня - Нов 3 сезон

Leave a Reply