-->

Follow That Arrow - Ден 1


Писах дълго блог пост вчера, описващ "Follow That Arrow" конкурса и обяснявах как ще протече конкурса. Можете да щракнете тук, за да прочетете този пост, но ще дам един кратък преглед, преди да разкрия първата стрелка.

Всеки ден в продължение на 10 дни аз ще публикуваме снимка на една стрелка, които могат да бъдат намерени цяла панданда. Вашата задача е да определите правилно две неща за всяка стрелка: а) стаята, в която е стрелката; б) стаята, в която ви пренасочва стрелката.

След последната 10та стрелката публикувана в блога ми до 21 септември, ще ми изпратите всички отговори от стрелките на следния имейл contest@pandanda.com. Тъй като не можете да изпращате вашите отговори до 21ви, може да създадете документ на компютъра си или използвате преносима хартия, за да напишете вашите отговори за всяка стрелка. След това, на 21ви, ще съберете всички отговори и ще ги изпратите на имейла.

Барабани, моля  ~ ~ ~ ~ ~ ~  ето стрелка от конкурса "Follow That Arrow" #1


Използвайте детективските си умения, за да се намерите стрелката в панданда. След това запишете - а)  стаята, в която е стрелката; б) стаята, в която ви пренасочва стрелката. Това е всичко. Утре ще имате различна стрелка, не изоставайте!

Награди
  1. Първият правилно, написан отговор и изпратен до мен ще бъде победител.
  2. Пет от потребителите играли, отговорили правилно и на време ще са победители.
  3. Шестте победителите ще получат: Сертификат за Елит членство на стойност 6 месеца, 5000 панда енергия, 200 панда злато.

Не забравяйте, че все още не трябва да изпращате вашите отговори. Всички записи, получени преди края на конкурса на 21 септември, ще бъдат отхвърлени. Трябва да има отговори на всички 10 стрелки, преди да можете да изпратите вашата кандидатура! Можете да прегледате всички правила на конкурса тук.

Щастливо търсене, и късмет!
Хенри

Leave a Reply