-->

Follow That Arrow - от утре!



Здравейте пандана приятели!


Знам, че сте напрегнати и очаквате конкурса за да ви донесе елит членство, така че тук е първия по рода си конкурс следвайте тази стрелка!

Това състезание ще започне утре, 12ти септември и ще е в продължение на 10 дни. Всеки ден аз ще публикуваме снимка на един от знаците, които могат да бъдат намерени из цяла панданда със стрелките. Тези стрелки сочат към входа на съседната стая. Вашата задача ще бъде правилно да идентифицира две неща за всяка стрелка: а) В коя стая е стрелката, б) до къде отива стрелката!

Объркахте ли се? Ето един пример. Вижте снимката на тази стрелка. Първо трябва да разберете, къде можете да намерите тази стрелка в панданда. Може би трябва да погледнете много внимателно и най-малките детайли около стрелката, за да се уверете, че сте намерили най-подходящия. Когато сте намерили стрелката в панданда, напишете името на стаята, в която се намира. Тази стрелка се намира в The Den.

Следващото нещо, което трябва да разберете е мястото, където ще отиде, ако следвате тази стрелка. Това е много лесно, просто кликнете на стрелката за да видите къде ще ви отведе. Тази стрелка в The Den ще ви отведе до Tree House Loby. Така, че има два отговора - The Den; Tree House Loby). Не забравяйте, че тази стрелка е само един пример. Това не е част от конкурса!

След 10та стелка публикувана в блога ми, ще трябва да изпратите отговорите си на 21 септември, неделя на имейл contest@pandanda.com с два отговора за всяка стрелка. Така имейла, който сте ми изпратили трябва да изглежда така:

Arrow 1) стаята, в която е стрелката; б) стаята, в която ви пренасочва стрелката.
Arrow 2) стаята, в която е стрелката; б) стаята, в която ви пренасочва стрелката.
Arrow 3) стаята, в която е стрелката; б) стаята, в която ви пренасочва стрелката.

и така нататък, всичкото трябва да стига до Arrow 10. Разбира се, вместо "стаята, в която е стрелката" и " стаята, в която ви пренасочва стрелката " ще постави имената на правилните стаи за всяка стрелка!

Има ограничение на един имейл запис на панданда сметка, тоест от имейла на пандата си може да изпращате само веднъж отговорите. Коментари, които са изпратени преди последната публикация с последната стрелка ще бъдат елиминирани. Отговорите трябва да бъдат получени не по-късно от 23:59 PST в неделя, 23 септември, 2012 г. на contest@pandanda.com. Победителят ще бъде обявен в сряда, 26 септември, 2012 г. в моя блог.

Награди
  1. Първият правилно, написан отговор и изпратен до мен ще бъде победител.
  2. Пет от потребителите играли, отговорили правилно и на време ще са победители.
  3. Шестте победителите ще получат: Сертификат за Елит членство на стойност 6 месеца, 5000 панда енергия, 200 панда злато.

За да изпратите запис (помолете родителят ви да ви помогне)
  1. Прочетете и спазвайте правилата. За да участвате, трябва ти и родителят ти да сте съгласни с тях. Пълен списък на правилата може да бъде намерена тук. Ако сте на възраст под 13 години, моля попитайте вашият родител или настойник, за да прегледа правилата с вас. Може да ни изпратите пълна информация за социалните си твърдения, не е отказано.
  2. Посъветвайте се с вашия родител или настойник, за да изпратите по имейл запис: contest@pandanda.com от имейл адрес с, който сте се регистрирали в панданда. Отговорите трябва да идват от имейл адреса, който имаме на вашата панданда сметка. Можете да разберете какъв е този имейл адрес, като влезете във вашия Account Management страница.
  3. Въведете думите "Follow That Arrow Contest" като сюжетната линия на електронната поща (като относно).
  4. Въведете вашето име на пандата в имейл адреса, пример: "Panda Name: Paige".
  5. Не включвайте истинското си име, адрес, телефон или парола!
  6. Изпрати имейл веднага след като имате отговори за всички 10 стрелки снимки, но ние трябва да ги получим не по-късно от неделя, 23 септември, 2012 г. в 23:59 PST, Стандартно тихоокеанско време (PST). Коментари, получени преди 10 стрелката е публикуван на 21 септември 2012 г. ще бъдат дисквалифицирани.
  7. Вие може да изпрати само един запис на панданда сметка.

Ако имате някакви въпроси относно правилата на конкурса или самият конкурс може да се свържете с нас в contest@pandanda.com с тема "Questions About Follow That Arrow Contest Rules". Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Утре ще публикуваме първата снимка на стрелка, когато официално стартирва конкурса! Надявам се, че сте готови!

Партия, Мечки!
Хенри

Leave a Reply