-->

Всичко или нищо - No. 1

Хей панди!


Въпросът на седмицата е специален въпрос, които може да ви изстреля на върха или да загубите всичко, така наречен всичко или нищо. В този кръг може да спечелите +15 точки и да загубите всичко до момента.

Да припомня правилата на играта въпросът на деня. Така днес играем за всичко или нищо - номер 1, утре играем игра 2 . Тя ще ви донесе доста повечко точки. И така, ако не сте сигурни може да не играете за специалният въпрос ако имате съмнения дали ще отговорите правилно. Отговаряте на въпроси и в неделя трите панди с най-добър резултат ще се играят за томбола, която ще им донесе 170 панда злато и 1 месец мембърство. В неделя след томболата всички точки на потребителите се нулирват за да е честно спрямо новите играчи. От понеделник започва новата серия въпроси. Отново ще има няколко такива сложни въпроси. Другата събота ще е последния въпрос. И така освен, че в другата неделя ще изтеглим победител на седмицата ще изтеглим и победител на играта (от всички събрани точки до момента). Победителя на играта ще получи 6 месеца мембърство!

Как да отговорите? Влезте секция коментари вградена под публикацията, отговорете и оставете името на пандата си заедно с имейл или скайп адрес за връзка. Ако ви има в класацията не е нужно да пишете адреси.

Временната класация може да намерите в страница "Въпросът на деня" и в изскачащите прозорци из сайта.

Не забравяйте да харесате фейсбук страницата ни в страничната лента или на удобното бутонче в страни. Днескашният въпрос всичко или нищо е:

Кога е рожденият ден на пандата на администратора на блога мен (thats)?

Хихи мислете му ако не сте ми приятели, за да видите на коя дата съм създал пандата си, ние ви пожелаваме успех!

1 comment to Всичко или нищо - No. 1

  • Рождения ден на твоята готина пандичка е на 31 януари.
    panid992; e-mail: renenci_h1o@abv.bg!!!
    ПС. Извинявай за снощи но ми кажи защо си ми отнел 3 точки???

Leave a Reply