-->

Въпросът на деня - Сезон 2, Игра 3

Добре панди!

Днескашният въпрос на деня е по-сложен и реших да не е 1 точка както всички до сега, днескашният въпрос ще ви донесе 3 точки, което моментално може да ви изстреля на челна позиция или да ви запъти към края. Ако отговорите правилно печелите 3 точки, ако отговорите грешно губите 1 точка.

Правилата са прости. Отговаряте на въпросите, получавате или губите точки. Всяка неделя временната класация ще се преглежда и 3те панди останали на челните места без значение точките участват за томбола, която ще им донесе 1 месец мембърство и 1 код за злато. На 14 ще бъде изписан последният въпрос, а на 15 ще се отчете крайния резултат, и отново 3те панди от крайният резултат ще участват за 6 месеца мембърство. В края на всяка седмица точките ще се зануляват, за да е честно спрямо новите участници.

Как да отговорите на въпроса? Просто посетете секция коментари вградена под публикацията. Напишете вашият отговор и името на пандата ви заедно с имейл или скайп адрес. Ако играете редовно и ви има в класацията не е нужно да пишете адрес. Поради конфликт на интереси коментарите, които на пишете ще се изпращат до мен, но няма да бъдат видими, до началото на следващата игра (4).

Временната класация може да намерите в страница "Въпросът на деня" и в изскачащите прозорци насред блога. И така, таз дневният въпрос на деня е:

Коя панда спечели конкурса за фон през пролетта на 2012г?

Аз и екипът на сайта ви пожелаваме успех!

4 comments to Въпросът на деня - Сезон 2, Игра 3

Leave a Reply